CJ intervjuad i P4 Kalmar

Skeptikerskolans CJ Åkerberg intervjuades imorse i P4 Kalmar. Detta apropå att man diskuterat månlandningen och fått in ett mail som pratade om händelsen som en konspirationsteori.

Maria och Johan blev nyfikna på denna gamla konspirationsteori och ringde därför upp bloggaren och författaren Carl-Johan ”CJ” Åkerberg, som tillsammans med Andreas Anundi står bakom den nyligen utgivna boken Skeptikerskolan och podradioprogrammet Skeptikerpodden.

Boken tar bland annat upp ett antal mer eller mindre välkända konspirationsteorier, allt från mordet på John F. Kennedy till att världens ledare egentligen är ett slags ödlor. I Müsli kunde du höra CJ lista de populäraste teorierna och förklara lite om orsakerna till deras långlivade popularitet. Varför diskuteras det till exempel fortfarande efter över 40 år om Neil Armstrong och Buzz Aldrin verkligen satte fötterna i måndammet?

Annonser

Om CJ Åkerberg
Jag är programledare för den här poddradion, Kvalificerat Hemligt. Dessutom är jag programledare för (just nu pausade) poddradion Skeptikerpodden, en av författarna till boken Skeptikerskolan och skaparen av bloggen Tankebrott.nu samt Vaccininfo.com. Till vardags jobbar jag som enhetsschef på Svenska Kraftnät i Sundbyberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: