Skeptikerskolan når kritisk massa…

För den ressugne eller för de redan i Norge kan vi meddela att CJ, en av författarna till Skeptikerskolan, kommer att hålla i en workshop under Kritisk Masse. För den som inte redan hört talas om denna är det en skeptikerkonferens som går av stapeln i Oslo 29-31 oktober.

Hver måned arrangeres det mellom to og seks alternativmesser i Norge. Flere kjente personer viser enten direkte eller indirekte at de tror på det overnaturlige. I løpet av de siste årene har mye mediedekning vært tilegnet prinsesse Märthas såkalte engleskole, Snåsamannen og nylig antroposofenes holdning til vaksiner.

Förutom Skeptikerskolan kommer folket från poddradion Skeptikerpodden vara på plats. För att inte tala om Simon Singh och Rebecca Watson.

Annonser

Om CJ Åkerberg
Jag är programledare för den här poddradion, Kvalificerat Hemligt. Dessutom är jag programledare för (just nu pausade) poddradion Skeptikerpodden, en av författarna till boken Skeptikerskolan och skaparen av bloggen Tankebrott.nu samt Vaccininfo.com. Till vardags jobbar jag som enhetsschef på Svenska Kraftnät i Sundbyberg.

2 Responses to Skeptikerskolan når kritisk massa…

 1. Andreas says:

  God morgon!

  Råkade knappa in fel adress när jag skulle in hit och hamnade på den här clownens hemsida istället: http://skeptikerskolan.wordpress.com/

  Får inte riktigt grepp om vad det är han vill, har ni någon idé? Han verkar blanda och ge rätt bra bland sina definitioner och åsikter…

  MVH
  Andreas

  • Hej Andreas.

   Den sidan är mycket riktigt trams, som du självklart insåg. Det den ”förespråkar” bottnar i ett förakt för vetenskap, logik och rationellt tänkande. Sidan är startad av Torbjörn Sassersson – en motståndare till allt sådant.

   Om något saknar belägg, är pseudovetenskap eller rentav är bevisat falskt, då är sannolikheten stor att Sasserssson både tror på det men också förespråkar det. Dessutom påstår han sig vara en ”remote viewer”, så händerna på täcket!

   Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: